Pages

Subscribe:

Labels

Tietoa OneCoinista - Ostaminen ja mahdollinen!


OneCoin on kryptovaluutta, kuten edeltäjänsä Bitcoin, (joka moninkertaisti arvonsa jopa tuhatkertaiseksi) ja sen oletetaan olevan kaikinpuolin paranneltu versio jopa siitä. Sen tuonti markkinoille nopeasti, ennakoi sen arvon nousua moninkertaiseksi tulevaisuudessa ja niitä louhitaan jo nyt

Asian voi käsitellä samaan tyyliin kuin sijoittamista mihin tahansa osakkeisiin. Jos se kasvattaa suosiotaan oletettavalla tavalla jatkossa, voit saada sijoituksellesi tuntuvan kokoisen voiton. Vastaava nähtiin juuri Bitcoinin toimesta. Eli nyt ostetaan halvalla ja myöhemmin myydään toivottavasti todella isolla voitolla ja voi kerätä ilmaisvoitot pelureille


Esimerkki sijoituksen tekemisestä:
Tehdessäsi tunnustasi OneCoinille, näet tällaisia kuvioita. Ne tarkoittavat sijoituksesi määrää. Esimerkissä saat siis tokeneita 1000€:lla ja tämän LISÄKSI saat sijoittamiseen liittyvää opetusmateriaalia. Myöhemmin voit korottaa sijoituksesi määrää jos haluat. Valitset vain itsellesi passelin summan ja teet talletuksen. Kun talletus saapuu OneCoinille, voit alkaa kolikoiden louhimisen. Vastaavia aloituspaketteja on 100€, 500€, 1000€, 3000€ ja 5000€

OneCoin on vielä alkutekijöissään (mikä on mukaan liittyneille positiivinen asia), mutta oletettavasti sen räjähtävästi kasvava suosio, ajaa sen tulevaisuudessa pörssiin. Mukaan tullaan vaikka pienellä sijoituksella ja kolikoiden louhimisen sekä hankkimisen voi startata heti. Vielä tällä hetkellä kolikoita voi louhia erittäin halvalla, mutta tämä muuttunee jatkossa nopeasti jos niiden arvo nousee.

Kolikoita louhitaan ostetuilla tokeneilla 
 
Louhintaan ei pyydetä enää itseltä suuria konetehoja (kuten ennen), sillä louhinta itsessään järkeistyy OneCoinin toimesta. Virtuaaliseen valuuttaan sijoittaminen on tehty tällä kertaa helpoksi. Louhittuja kolikoita virtaa jo sijoittajien tilille kovaa vauhtia, joten homma on täydessä toiminnassa jo nyt. 
(Koko tiimimme on saanut jo kaikki kolikkonsa louhittua)

Mukaan liittyminen onnistuu alla olevan linkin kautta:
(sisältää suosittelun joka vaaditaan alkuvaiheessa)

Esittelemällä OneCoinia kiinnostuneille ja toimimalla heidän suosittelijanaan, jos päättävät lähteä mukaan. OneCoin suorittaa rahallisen palkkion kaikosta uusista sijoittajista ja jos saat kasvatettua omaa suositeltujen verkostoasi, kasvaa myös viikoittainen tilisi. Viikkopalkkiosi kasvaa myös sitä mukaan kun suosittelemasi jäsenet itse kasvattavat omaansa. Tienestit voivat kasvaa melkoisiksi. Bettingsider

-Yläpuolella on meidän näkemyksemme toiminnasta

Faktoja valuutasta: 
-Lue ajatuksen kanssa

Onecoin Ltd on valinnut markkinointistrategiakseen suosittelumarkkinoinnin, koska se on yksi maailman kustannustehokkaimmista markkinoinnin muodoista. Yhtiön tavoitteena on rakentaa ammattilaisten toimesta nopeasti SUUREMPI VERKOSTO (valuutan omistajapohja), kuin bitcoinilla ja ENEMMÄN KAUPPAPAIKKOJA (Mastercard).

Tämän saavuttaakseen yhtiö on luonut globaalisti laillisen ja uniikin konseptin, jossa tuotteena ja vastikkeena rahalle on verkko-opetus liittyen kryptovaluuttoihin ja online-kaupankäyntiin yleensä (suurimmalle osalle ihmisistä kryptovaluutta on vielä täysin tuntematon käsite).

Ostaessasi koulutusta yhtiö antaa sinulle ILMAISET LOUHINTAOPTIOT (tokenit) itse Onecoiniin. Käytännössä valuutta synnytetään ilmaiseksi ja sen arvo määräytyy puhtaasti kysynnän ja tarjonnan mukaan, kuten louhintaoptioidenkin. Asiakkaat päättävät, myyvätkö optionsa eteenpäin vai lukitsevatko louhintaan ja saavat vastineeksi Onecoineja.

Yhtiö ei suosittele treidaamista, vaan antaa siihen koulutusta verkko-opetuksen avulla. Koulutus on e-kirja ja videomateriaalimuotoista, jolloin asiakas voi omaehtoisesti suorittaa kurssin ja saada siitä halutessaan todistuksen.

Kaikki Onecoinit syntyvät louhijoille reaaliajassa, Onecoin EI ole ennakkoon louhittu valuutta. Tällä tavalla valuutan omistajapohja laajenee globaalisti reaaliajassa. Yhtiö pyrkii suosoittelumarkkinoinnin avulla hajau

ttamaan omistuspohjan mahdollisimman laajalle ja kolikkokauppa käydään jatkossa yhtiön omassa pörssissä, jolloin kurssiheilahtelut minimoituvat. Onecoin Ltd avaa kolikoiden myynnin ja oston monille tämän vuoden kuluessa, mutta louhinta (kolikot) pysyy jäsenistöllä useamman vuoden. Kaikkiaan valuutan syntyprosessi kestää 3,5-4 vuotta.

Onecoinin todennäköinen arvonnousu perustuu kolmeen asiaan. 1. spekulaatioon (mitä ihmiset ovat valmiita maksamaan), 2. arvon säilymiseen (kolikoita syntyy rajattu määrä 2,1mrd kpl ja kaikki ovat reaaliaikaisesti läpinäkyviä = julkaistu lohkoketju). Tämän lisäksi jokaiselle kolikolle tulee Ernst&Young-tasoinen ulkopuolinen auditointi kuukausittain (alaa 4-6 viikon kuluessa, tulee olemaan ainoa auditoitu kryptovaluutta maailmassa). 3. käytettävyyteen (ensivaiheessa jäsenistön omia kauppapaikkoja, myöhemmin verkkokaupat laajemmin ja 2016 konvertoiva Mastercard).

Onecoin Ltd hakee parhaillaan EU:n laajuista e-money lisenssiä (nettipankkitoimilupaa), joka saadaan kevään aikana ja mahdollistaa Mastercardin tuomisen markkinoille.

Lähdekoodi on toistaiseksi suljettu, jotta yhtiö voi maksaa suosittelupalkkioita koulutuksen myynnistä ja kasvattaa näin omistuspohjaa kolikoille. Koodi tullaan vapauttamaan myöhemmin ja suosittelumarkkinointi ja palkkiot sulauttamaan pois.

Lähdekoodin on tarkistanut saksalainen lakitoimisto, jonka yhteystiedot ja rekisteröintitiedot alla:
Law firms are not in company registers in Germany. There are sites of the “Anwaltskammer München” (www.rak-muenchen.de) where you can find lawyers under “Anwalts-/Mitgliederverzeichnis”. “Anwaltskammer” is the self-administrating organization of the profession of lawyers in the Higher Regional Court of Munich.

Yhtiön perustaja ja omistaja Dr. Ruja Ignatova on lakitieteen tohtori Oxfordista ja
Vuoden Liikenainen 2014 kotimaassaan Bulgariassa.

LIITY TÄSTÄ

Jossain antaa gratis bingosider ja näitä ei välttämättä kannata kenenkään missata vielä kun tavallinen valuutta on sitä itseään.
E-money regulations