Pages

Subscribe:

Labels

Vippien ja Lainojen Yhdistäminen kannattaa tehdä NÄIN

  Katso miten voi yhdistää VIPIT ja maksaa takaisin vain yhtä Lainaa!

YHDISTÄ VIPIT TÄSTÄ  
Älä panikoi vippaaja. Tässä tilanteessa on moni muukin ja siitä voi selvitä yllättävän helposti. Vippejä tulee otettua uusiin ostoksiin ja tarpeisiin helposti, koska niitä saa vaikka tekstiviestillä. Sen ottaminen missä vain, on helppoa. Lyhennyksien hoitaminen isoine korkoineen puolestaan ei ole. Jos joutuu maksamaa kuukausittain useaa eri lainaa erikseen, voi olla nopeasti kusessa. Menettelemällä näin, heittää rahaa kirjaimellisesti taivaan tuuliin.

Tähän on hyvin simppeli ratkaisu olemassa. Jos vielä saat lainaa, kannattaa etsiä isompi laina (kuten kulutusluotto), jonka korot ovat järkevän pienet ja maksa liiaksi kasaantuneet lainat ja vipit heti pois!

Nyt olet yhdistänyt kaikki kuukausimenosi vain yhdeksi lainaksi ja maksat vain murto-osan siitä mitä aikaisemmin. Postilaatikkoon kilahtaa vain yksi lainanlyhennys kuukaudessa.

Nykyisessä internetissä vellovassa lainaviidakossa navigointi on suoraan sanottuna yhtä helvettiä. Yhtäällä luvataan toista ja toisaalla sitä sun tätä.Yläpuolella on kuitenkin ne tunnetuimmat lainavertailut joiden avulla löydät juuri sopivat lainat hyvillä koroilla ja ehdoilla. Ainakin ne kannattaa katsoa tarjouksineen.

Lue myös:
ILMAISET LISÄTULOT NETISTÄ
HALLITSE RAHA-ASIASI